2006

Sep

07

Av Rolf

Om du idag använder FileMaker Pro 6.0 är det hög tid att uppgradera till en nyare version. Inte bara för att den nya versionen är snabbare, bättre och fylld av nya möjligheter, utan även för att dagen för sista chansen(?) att uppgradera FileMaker Pro 6 närmar sig. Den 20 december 2006 är det magiska datumet. Sedan tidigare går det inte längre att uppgradera FileMaker Pro 5/5.5.

Kontakta din återförsäljare, besök www.filemakerstore.se eller www.apple.se  (här finns även Windows-versioner!) för aktuellt pris.

Den aktuella versionen av FileMaker Pro är nu 8.5. Tänk på att även dina kolleger måste uppgraderas, liksom er FileMaker Server, om ni ska kunna utbyta data även i fortsättningen. Från FileMaker Pro 7 är det ett nytt filformat som gäller för FileMaker.

En annan sak som man måste ha i åtanke är att konverteringen av befintliga databaser kanske inte är helt enkel, uppdateringen kan föra en hel del förändringar med sig. Kontakta Mallverkstan om du behöver hjälp med konverteringen eller om du vill passa på att göra förändringar i dina register i samband med uppgraderingen.

Skriv en kommentar

Din epost-adress stannar hos oss.